Erhvervsklubben Hvepsene er et netværk for virksomheder der vil støtte Brønshøj Boldklub og udbygge og pleje deres erhvervs netværk.

Læs mere om at blive medlem
 • Vi har været medlem af Erhvervsklubben i et par år, og det har absolut været en god oplevelse at deltage i netværket. Netværket er ikke større end du let og hurtigt får en tæt relation til samtlige medlemmer ved såvel netværksmøder som ved spændende arrangementer. Erhvervsklubbens medlemmer repræsenterer mange forskellige brancher og generationer, hvilket er bidragende til et unikt, interessant og udbytterigt samarbejde.
  Bo Rasmussen
  GARANT Brønshøj
 • Et særdeles godt – og samtidig hyggeligt – netværk, hvor samværet ved de varierede arrangementer giver oplagte muligheder for erhvervserfaring og forretningsmuligheder.
  Tonny Garlin
  Hellbrandt A/S Trykcenter
 • Det har være positivt at blive medlem af Erhvervsklubben – både med gode og hyggelige arrangementer og samtidig har vi opnået interessante forretningsmæssige opgaver. Arrangementerne giver et fint afsæt til yderligere at udbygge det forretningsmæssige samarbejde i netværket fremover.
  René Struve
  Dansk Nedrivningsentreprise ApS
 • Vi fik hurtigt konstateret, at vi har mange klienter blandt medlemskredsen – og også hvor positivt der er for forretningssamarbejdet at mødes ved de mange sjove og hyggelige arrangementer.
  Statsautoriseret Revisor John Mikkelsen
  Christensen Kjærulff Statsautoriseret Revisionsselskab
 • Jeg har være medlem af Erhvervsklubben ”Hvepsene” i 15 år og haft stort udbytte af medlemskabet. Det er positivt jævnligt at have besøg i forretningen af medlemmer og sælge biler til dem og deres omgangskreds. På samme måde benytter jeg flittigt netværkets håndværkere til vores ejendomme.
  Per Christensen
  Per Christensen Automobiler