Et netværk af virksomheder

Erhvervsklubben “Hvepsene” er en erhvervsklub, som ikke kun knytter tætte bånd til Brønshøj Boldklub og boldklubbens professionelle afdeling, men som samtidigt fungerer som en selvstændig organisation med et netværk for de virksomheder, der er medlemmer.

Det er Erhvervsklubbens vision “at danne et netværk af virksomheder, hvor udveksling af erhvervserfaringer kan ske, samoplevelser foregå og forretningsmuligheder gro”.

Et medlemskab af Erhvervsklubben ”Hvepsene” koster
kr 26.800 årlig.

 

Som medlem af Erhvervsklubben ”Hvepsene” får du eksponeret din virksomhed:


 • på reklameskilt i klubhuset og ved stadiontribunen i Tingbjerg Idrætspark.
 • i førsteholdets kampprogrammer.
 • på Erhvervsklubbens hjemmeside: www.erhvervsklubben - hvepsene.dk.
 • på Boldklubbens hjemmeside: www.bronshojboldklub.dk.
 • på den store LED-lystavle i Tingbjerg Idrætspark.

Hvert år afholdes en lang række unikke arrangementer, du som medlem gratis kan deltage i med en valgfri ledsager fra din virksomhed.
Arrangementerne omfatter:

- En erhvervsrejse

- Et par netværksmøder

- Yderligere 3 - 4 arrangementer

VIP på Tingbjerg Ground


Når du er medlem af Erhvervsklubben Hvepsene, får du to VIP - adgangskort, der giver adgang til VIP - loungen ved alle førsteholdets hjemmekampe.

Ud over Stadion pølser, øl, vand og kaffe, får du gode pladser til kampen, mulighed for at netværke med andre medlemmer og sponsorer ... og forhåbentlig 3 point til BB

28

MEDLEMMER

Erhvervsklubbens bestyrelse består af følgende:

Formand Kim Madsen, Brønshøj Boldklub
Kasserer Kim Strunge, Strunge Consult ApS
Bestyrelsesmedlem Per Christensen,
Per Christensen Automobiler ApS
Bestyrelsesmedlem Ib Steffensen, Rygsmertefri ApS
Bestyrelsesmedlem Tonny Garlin, Hellbrandt A/S Trykcenter

Har du lyst til at høre mere om Erhvervsklubben “Hvepsene”, så kontakt
Erhvervsklubbens formand Kim Madsen (tlf. 27 28 11 60)
eller sekretær Claus Anker (tlf. 40 70 38 16).

 • Jeg har være medlem af Erhvervsklubben ”Hvepsene” i 15 år og haft stort udbytte af medlemskabet. Det er positivt jævnligt at have besøg i forretningen af medlemmer og sælge biler til dem og deres omgangskreds. På samme måde benytter jeg flittigt netværkets håndværkere til vores ejendomme.
  Per Christensen
  Per Christensen Automobiler
 • Vi fik hurtigt konstateret, at vi har mange klienter blandt medlemskredsen – og også hvor positivt der er for forretningssamarbejdet at mødes ved de mange sjove og hyggelige arrangementer.
  Statsautoriseret Revisor John Mikkelsen
  Christensen Kjærulff Statsautoriseret Revisionsselskab
 • Det har være positivt at blive medlem af Erhvervsklubben – både med gode og hyggelige arrangementer og samtidig har vi opnået interessante forretningsmæssige opgaver. Arrangementerne giver et fint afsæt til yderligere at udbygge det forretningsmæssige samarbejde i netværket fremover.
  René Struve
  Dansk Nedrivningsentreprise ApS
 • Et særdeles godt – og samtidig hyggeligt – netværk, hvor samværet ved de varierede arrangementer giver oplagte muligheder for erhvervserfaring og forretningsmuligheder.
  Tonny Garlin
  Hellbrandt A/S Trykcenter
 • Vi har været medlem af Erhvervsklubben i et par år, og det har absolut været en god oplevelse at deltage i netværket. Netværket er ikke større end du let og hurtigt får en tæt relation til samtlige medlemmer ved såvel netværksmøder som ved spændende arrangementer. Erhvervsklubbens medlemmer repræsenterer mange forskellige brancher og generationer, hvilket er bidragende til et unikt, interessant og udbytterigt samarbejde.
  Bo Rasmussen
  GARANT Brønshøj