Erhvervsrejsen 2018 til Malaga

2 maj 2018

Årets erhvervsrejse gik til Malaga på Solkysten i Sydspanien, hvor de 50 deltagere kunne rejse foråret/sommeren i møde. Der var tilrettelagt et varieret program under overskriften ”Styrkelse af netværket i Erhvervsklubben Hvepsene” – med erhvervsarrangement, generalforsamling og der blev selvfølgelig også tid til hyggeligt netværks-samvær.

Her kommer oplevelserne i kronologisk orden med stemningsbilleder under ”Galleriet”.

FREDAG den 20. april

Planmæssig ankomst til det centralt beliggende Hotel IBIS Malaga Centro Ciudad.

Første aften var der traditionen tro inviteret til ”Velkomstmiddag” – denne gang på dejlig middagsrestaurant nær hotellet. Bestyrelsen havde bevidst sørget for en bordplan, som bidrog til at styrke kendskabet til hinanden – både personligt og forretningsmæssigt. Den gode stemning ville ingen ende tage, da Erhvervsklubbens kasserer Kim Strunge sørgede for den musikalske underholdning med dejlige danske evergreens.

Det blev – ikke overraskende – en rigtig hyggelig aften.

LØRDAG den 21. april

For at lære Spaniens 6. største by – Malaga – bedre at kende var der arrangeret sightseeing med dansk guide. Det viste sig, at Erhvervsklubbens formand Kim Madsen havde påtaget sig den rolle. Det blev en times rundvisning på de mest kendte steder i Malaga – og populært afsluttet på café med lidt at drikke ovenpå anstrengelserne.

Resten af dagen var til deltagerne disposition – nogle tog en ”sightseeing by bike”, nogle fandt en restaurant til fælles spisning og andre besøgte seværdigheder.

SØNDAG den 22. april

Det blev en velbesøgt generalforsamling afholdt på ”vores hotel” – med fremlæggelse af regnskab, budget, og bestyrelsens planer og initiativer den kommende tid.

Det var besluttet at overvære La Liga kampen søndag eftermiddag mellem Malaga FC og Real Sociedad. Warming-up til kampen blev en frokost, hvor formanden for de danske supportere Morten Møller fortalte om eftermiddagens kamp og også om de noget ”tumultagtige” forhold omkring Malaga FC, som på det tidspunkt var dømt til nedrykning fra La Liga.

Trods nedrykningen var der 14.500 tilskuere ”på lægterne”, som så Malaga vinde en sjælden sejr på 2 – 0.

MANDAG den 23. april

Det blev et meget interessant erhvervsarrangement i ”Det Danske Hus” i Fuengirola. Morten Møller fortalte inspirerende, om hans bevæggrund til at have slået sig ned i Malaga. Herefter orienterede ejendomsmægler Peter Kaarsberg, KB Real Estate om muligheden for at starte selvstændigt og betingelserne for køb/leje/salg af ejendomme på Solkysten – det blev et meget interessant indlæg.

Under frokosten fortalte restauratør Thomas Schou, hvordan han ”var havnet” som fastboende i Sydspanien, hans opstart og mulighederne som selvstændig. Efter de forrige dage at have spist meget tapas, var det lækkert at få serveret dansk smørrebrød J

Konklusion:

Ved hjemkomsten mandag aften kunne deltagerne takke hinanden for en dejlig erhvervsrejse, hvor målet med styrkelse af kendskabet til hinandens forretninger var opnået – med givtigt erhvervsarrangement, god generalforsamling kombineret med muntre og hyggelige samoplevelser.

Bowlingmesterskab 2018

23 januar 2018

Så blev det traditionelle årlige bowlingmesterskab for Brønshøj Boldklubs sponsorer og medlemmerne i Erhvervsklubben “Hvepsene” afholdt i Grøndal MultiCenter – og det blev atter en succesfuld aften med 64 deltagere – det er rekord.

Der blev dystet intenst på de 12 baner, hvor alle var fokuserede på at overtage mesterskabstitlen fra sidste års vinder – Lars Asmussen fra Nykredit. Lars har selvfølgelig haft pokalen stående synligt på sit kontor i Glostrup :-)  – og der skulle den gerne blive stående, mente han.

Sådan gik det dog ikke – for ved den efterfølgende buffet blev det afsløret, at ”Bowlingmesteren 2018” blev Michael Stig Hansen fra Schiellerup/MENY Kaffe – og Michael blev hyldet med applaus, og det samme gjorde aftenens vinderhold som var:

Christian Ove Carlsson, Brønshøj-Husum Avis, Marianne Mikkelsen, Erhvervsklubben, Dennis Kjeldsen BB ApS., Jan Juul Jørgensen Brønshøj Boldklubs Restaurant og Finn Ryberg fra BB.

STORT TILLYKKE til årets bowlingmester Michael Stig Hansen og det vindende hold – og selvfølgelig til samtlige deltagerne, som alle viste stor sportslig fremgang udi bowling – og ikke mindst var medvirkende til en hyggelig og sjov aften, hvor der også blev rig lejlighed til forretningsmæssigt networking.

Som det fremgår ovenfor var fotograf Christian Ove Carlsson fra Brønshøj-Husum Avis med på det vindende hold – men det afholdt ham ikke fra at tage nogle knivskarpe stemningsbilleder, som kan studeres under ”Galleriet”.

Af billederne fremgår det, at der var præmier til alle deltagere – præmier som er med til at gøre arrangementet endnu mere festligt. Derfor – EN STOR TAK til præmiegiverne som år efter år velvilligt sponserer præmier.

Arrangement – Petanque Bar & Terrace

30 oktober 2017

Det var en ny og spændende sportsgren, som stod på programmet, da erhvervsklubbens medlemmer stillede op i “Petanque Bar & Terrace” i det Indre København.

Petanque, som oprindelig stammer fra Frankrig, er et spil som kan spilles af alle. Derfor var det naturligt, at vi også måtte prøve den udfordring.

De 32 deltagere blev delt op i 8 hold – og så blev der dystet intenst i ca. 1½ time. Petanque kuglerne blev kastet med stor iver, der blev nøje målt afstande til ”grisen” og jublet når det lykkedes at skubbe modstanderens kugle væk fra ”grisen”.

Tiden blev den knappe faktor, så der måtte lodtrækning til for at kåre vinderholdet blandt de 3 finalister. Det blev Rene Struve (Dansk Nedrivningsentreprise), Yvonne Garlin (Hellbrandt A/S Tryksager), Carsten Hansen (WR Fuge) og Ib Steffensen (Golfrelations), som kunne tage hjem med en flaske rødvin som vinder. Der var chokolade til 2’erne – Morten Dall (Topcare Nordic), Martin Flodgaard (Danske Bank, Brønshøj Afdeling), Pia Rasmussen (Golfrelations) og Per Christensen (Per Christensen Automobiler).

Efter de sportslige udfoldelser blev der serveret en dejlig menu – akkompagneret med sædvanligt hyggeligt samvær.

 

Kanalrundfart og besøg på Trekroner Fort

11 september 2017

Arrangementet med besøg på Trekroner Fort ved indsejlingen til Københavns Havn blev en stor kulturel oplevelse krydret med hyggeligt samvær.

Vi havde en interessant og informativ guide med på sejlturen fra kajen ved Skuespilhuset gennem kanalerne på Christianshavn og langs havnefronten til Trekroner Fortet.

På Trekroner Fort blev vi modtaget af vores guide Hans Petersen fra Slots-og Kulturstyrelsen – som i øvrigt bor på Fortet med kone og børn – og vi fik konstateret, at Hans er en inspirerende guide. Under rundvisningen på Trekroner Fort fortalte han levende om søfortets historie gennem krig og fred. Trekroner Fort var hovedkvarter for general Olfert Fischer under ”Slaget på Reden” i 1801, hvor Trekroner Batteriets kanoner bombede de engelske angribere. Trods dette endte slaget efter 6 timer med engelsk sejr og tab af den danske handels -/ og krigsflåde.

Kasematbygningen står stort set uberørt gennem flere hundrede år. Tommy Schmidt tilbød ved turen gennem kasematterne at give tilbud på en total renovering af de sanitære forhold. Svaret fra vores guide var, at det er helt bevidst at bevare forholdene, som de har været fra starten – så der kom ingen ordre til erhvervsklubbens blikkenslager i denne omgang!

Fra toppen af den imponerende kasematbygning er der et smukt udsyn til Øresund og København.

Vi fik også set, at vandflyveren til t/r til Århus lander og letter tæt på Trekroner Fort.

Efter rundvisningen blev der serveret en lækker ”Trekroner Gryde” i fortets hyggelige hovedbygning – inden sejlturen hjem efter mørkets frembrud. Det blev en smuk sejltur – med panorama udsigt til Københavns belyste tårne og bygninger – og det var samtidig en flot afslutning på endnu et spændende arrangement med Erhvervsklubben ”Hvepsene”.

Erhvervsrejse 2017 til Krakow

23 juni 2017

Det blev en på alle måder en sjov og interessant erhvervsrejse til polske Krakow – og her kommer oplevelserne i kronologisk orden med stemningsbilleder under ”Galleriet”.

FREDAG den 16. juni

Med lidt fly forsinkelse kom vi sent fredag aften/nat til hotellet i Krakow – Holiday Inn Krakow City – et 5-stjernet hotel med fin beliggenhed tæt på ”Den gamle bydel”.

LØRDAG den 17. juni

Med det gode formål at få et godt overblik over Krakow var der bestilt små elbiler til sightseeing. Bilerne var med dansk audio tale, og venlige chauffører som villigt supplerede med informationer på turen rundt i Krakow. Tommy Schmidt og Bjarne Rasmussen mente, at der midtvejs på turen måtte holdes et lille ”break”, da de mange kirkebesøg havde givet tørre halse. Derfor blev der gjort et holdt i det jødiske kvarter, hvor ganerne kunne blive vædet.
 Alle var enige om, at det var en super måde at gennemføre sightseeing på.

Den traditionelle ”velkomstmiddag” blev holdt på restaurant Miod Malina i hjertet af Krakows gamle bydel. Det blev en hyggelig aften med traditionel polsk middag og vanlig god stemning og hyggeligt samvær.

SØNDAG den 18. juni

Søndag formiddag blev en velbesøgt generalforsamling afholdt, hvor bestyrelsen fremlagde planer og initiativer den kommende tid.

Turens sportslige islæt var Danmarks U 21 landsholds indledende kamp i EM-slutrunden mod Italien. Inden kampen blev Krakows sporvejsvæsen afprøvet på turen til stadion. Det fungerede upåklageligt. Det gjorde landsholdet desværre ikke – det blev desværre et nederlag på 2 – 0 …

MANDAG den 19. juni

Erhvervsbesøget var henlagt til Krakows bryggeri LUBICZ – som må gå under betegnelsen ”Mikro bryggeri”. Mængden af brygget øl på ét år svarer til, hvad Carlsberg brygger på én dag! Deltagerne fik en god orientering om processen ved ølbrygning og så produktionsfaciliteterne – og så var der selvfølgelig den traditionelle ”tasting” J

Da hjemrejsen først skete sent mandag aften, var der rig lejlighed til at gøre de sidste oplevelser inden turen gik tilbage til København. Flere valgte at besøge de berømte saltminer i nærheden af Krakow, andre tog en sejltur på Polens længste flod Wisla og andre besøgte koncentrationslejren Auschwich. De der havde valgt det sidste var tydeligt mentalt påvirket af informationerne om de grusomheder, som skete i lejren under 2. Verdenskrig.

Det blev den 20. juni inden flyet landede i Kastrup …..

Konklusion:

Det blev atter en dejlig erhvervsrejse med muntre og hyggelige oplevelser, et interessant erhvervsbesøg, god generalforsamling, hyggelig velkomstmiddag, anderledes og oplevelsesrig sightseeing – fortjent nederlag til Italien – men frem for alt en erhvervsrejse, som har medvirket til styrkelse af erhvervsklubbens netværk.

Netværksmøde “Kys, kampråb og luftguitar”

27 marts 2017

Per Christensen var vært ved et både interessant og underholdende virksomhedsbesøg – med den spændende titel ”Kys, kampråb og luftguitar”. 

I sin velkomst fortalte Per om butikken på Slotsherrensvej – og om den pudsige og sjove anskaffelse af den smukke ”Ford A” fra 1931, som står i forretningen og ses på billedet under ”Galleriet” her på hjemmesiden. 

Per udtrykte stor glæde ved medlemskabet af Erhvervsklubben, som betyder, at mange BB’ere lægger vejen forbi ham, når der skal købes bil. Han lagde op til, at vi som medlemmer i Erhvervsklubben kan og skal blive endnu bedre til at netværke og bruge hinanden forretningsmæssigt. 

Under spisningen var der tydeligt gang i den forretningsmæssige ”networking” – inden aftenens musikalske indslag ”tog over”. 

Journalist og musiker Søren Prehn holdt et levende foredrag om dansk musik fra 1967 og fremefter – og vi kom tæt på nogle af de kendte danske musikere som C.V. Jørgensen, Kim Larsen, Sebastian, Thomas Helmig og mange andre. 

Foredraget blev varierende gennemført ved radioklip, lydoptagelser, grammofon og levende musik, som Søren og hans kapelmester Niels Smedegaard udførte så inspirerende at alle sang med. 

Det blev en rigtigt interessant aften, hvor alle gik hjem smånynnende i dejligt humør.

Bowlingmesterskab 2017

22 januar 2017

Grøndal MultiCenter lagde atter i år baner til det traditionelle bowlingmesterskab for Brønshøj Boldklubs sponsorer og medlemmerne i Erhvervsklubben “Hvepsene”.

50 bowlere dystede benhårdt på de 10 bowlingbaner – med samme store mål at ”frarøve” mesterskabstrofæet fra sidste års vinder Kim Christiansen fra Brønshøj Kloak ApS. Det er selvfølgelig meget prestigefyldt at få sit navn på pokalen, som utvivlsomt vil få en fremtrædende plads hjemme på kontoret  🙂

Efter 2 timers bowling kunne det afsløres, at ”Bowlingmesteren 2017” blev Lars Asmussen fra Nykredit, Center Glostrup. Ved den efterfølgende spisning – en lækker buffet – blev Lars fortjent hyldet, og det samme gjorde aftenens vinderhold som var:

Britta Tørnes, Romas, Michael Juhl Clausen, Danske Bank, Brønshøj Afdeling, Martin Lagerstrøm, Blikkenslagermester Tommy Schmidt, Michael Yulzari, Brønshøj Kloak og Jan Juul Jørgensen, BB’s Restaurant.

Der skal lyde et STORT TILLYKKE til årets bowlingmester Lars Asmussen – det vindende hold – og alle 53 deltagere i arrangementet, som hver især gjorde en fin indsats for en hyggelig og sjov aften med sportslige udfordringer.

Fotograf Christian Ove Carlsson fra Brønshøj Husum Avis skal have roserne for de flotte billeder under ”Galleriet”. Som det fremgår af disse, så modtog alle deltagere præmier – præmier som er medvirkende til at gøre arrangementet endnu mere festligt. Derfor – EN STOR TAK til præmiegiverne som år efter år velvilligt sponserer præmier.

Rundvisning på Christiansborg Slot

6 november 2016

Arrangementet på Christiansborg Slot blev både interessant og historisk berigende – og programmet bød på varierende oplevelser for deltagerne.

Vores dygtige og engagerede guide startede med at føre os under Christianborg og viste ruinerne fra Bisp Absalons oprindelige fæstningsværk omkring København. Vi fik en levende orientering om København og Københavns Slots store indflydelse på Danmarkshistorien gennem årene.

Fra ruinerne under Christiansborg til en helt anden oplevelse – De Kongelige Repræsentationslokaler i det nuværende Christiansborg. Imponerende at se de smukke lokaler, det intime bibliotek og de berømte gobeliner og meget, meget andet. Dejligt med interessante forklaringer og sjove anekdoter fra de mange smukke rum.

De spændende kulturelle indtryk blev ”fordøjet” ved en dejlig menu – en stærkt krydret middagsgryde – i Kayak Bar ned til havnen.

I forhold til de royale værelser på Christiansborg er Kayak Bar en helt anden oplevelse – og stemningen i “huset” gjorde det til en hyggelig afslutning på et strålende arrangement.

Erhvervsrejsen 2016 til Rom

26 september 2016

Erhvervsrejsen 2016 til Rom

Erhvervsrejsen 2016 gik til ”Den Evige Stad – Italiens hovedstad Rom.

FREDAG den 16. september

Det blev en både ubehagelig og dramatisk flyvetur til Rom. Da vi nærmede os Rom, blev det et rædsomt uvejr, som bevirkede, at flyet hoppede, dansede og faldt gennem lufthuller samtidig med at lynene kunne ses udenfor flyets vinduer. Da flyet nærmere sig landingsbanen besluttede piloten heldigvis at speede op og flyve til den anden romerske lufthavn, hvor landingen foregik på rolig måde.

Velkomstmiddagen var henlagt til den hyggelige italienske restaurant ”La Cornucopia” tæt på vores hotel i Trastevere området. Her kunne alle slappe af efter den turbulente flyvetur.

LØRDAG den 17. september

Rom er jo en fantastisk dejlig by med masser af muligheder for meget differentierede oplevelser, derfor var der i programmet givet god til ”sightseeing på egen hånd”.

Det fodboldmæssige islæt på turen var Serie A kampen på det flotte olympiske stadion, hvor Lazio vandt en sikker sejr på 3 – 0 over Pescara. Vi fik oplevet, at sikkerhedsforanstaltningerne inden kampene i Italien er ekstrem. Billetterne påtrykt vores navn og fødselsdato blev nøje sammenholdt med vores ID-dokumentation – ikke én gang men ved 2 indgange – og uden dokumentation ingen adgang! Alle blev grundigt visiteret – også Tommy Schmidt – som fik konfiskeret sin powerbank. Heldigvis lykkedes det ham at få den igen ved udgangen.

Der blev forhandlet meget og længe med de noget arrogante vagter, inden det lykkedes at få alle ind lige inden kampstart. J

SØNDAG den 18. september

Nogle af deltagerne havde besluttet søndag formiddag at foretage en sightseeing by bike. Det blev meget interessant og vellykket med en super dygtig guide.

Erhvervsarrangementet foregik på et pragtfuldt sted i Roms udkant – BOMA Country House – der er et hotel med restaurant. Mange af deltagerne fik brochurer fra stedet – for det var værd at gense.

Arrangementet var ”iscenesat” af Pierluigi Orati, som har studeret nogle år på RUC i Roskilde – og ved den lejlighed har fået et familiært forhold til Thomas Ibsen og familien. Pierluigi fortalte om hans relationer til Brønshøj Boldklub og om situationen i Italien

Inden afrejsen havde bestyrelsen interviewet medlemmerne – og resultatet af dette blev en flot præsentation af samtlige virksomheder i Erhvervsklubben ”Hvepsene”. Præsentationen blev fremført på en seriøs og samtidig sjov og inspirerende måde af bestyrelsesmedlemmerne Ib Steffensen og Kim Strunge.

Præsentationen var samtidig oplæg til efterfølgende networking. Oplægget viste sig at have båret frugt, for der blev talt meget business på kryds og tværs blandt virksomhedslederne.

En nærtliggende vinproducent holdt et fint indlæg om vinproduktion i Italien – og vi fik lejlighed til at smage på hans udsøgte vine.

MANDAG den 11. maj

…. gik turen atter hjemad – og denne gang forløb flyveturen perfekt. Til gengæld fik vi en oplevet Roms forfærdelige morgentrafik. De 20 km til lufthavnen tog 1½ time. Flyturen til København på ca. 1700 km. tog 2 ½ time!!

Det blev en fin-fin erhvervsrejse med muntre og hyggelige oplevelser, et interessant og udbytterigt erhvervs-arrangement som helt sikkert har medvirket til udbygning af erhvervsklubbens netværk.

AL Bank Open 2016

22 juni 2016

Det efterhånden traditionelle golfarrangement AL Bank Open blev atter i år en bragende stor succes. Meteologerne havde varslet meget regn i ugens løb – men heldigvis blev det tørt og perfekt golfvejr.

Under professionel ledelse af vores bestyrelsesmedlem Ib Steffensen fra firmaet Golfrelations blev de 29 deltagere kastet ud i de sportslige udfordringer – og alle gjorde det med højt humør og stor energi.

Vinderen af dette års AL Bank Open blev Tommy Schmidt, Blikkenslagermester Tommy Schmidt ApS. og bedste kvindelige spiller blev Pia Rasmussen fra Golfrelations.

Under spisningen – som var lækker middag kreeret af Thomas Ibsen, BB’s Restaurant – var der fine præmier til alle holdene – skænket af Arbejdernes Landsbank, Golfrelations, Dyrenes Beskyttelse, Danske Bank, W.R. Fuge, UC Plus og IdeNyt. Mange tak for altid stor imødekommenhed med præmier, som er med til at gøre arrangementet endnu mere hyggeligt og festligt.

I “Galleriet” er der billeder af vinderne – og da alle gjorde en forbilledlig indsats, har vi valgt ikke at sætte placeringer på de enkelte hold

Der skal også lyde en stor tak til Christian Barrett, Arbejdernes Landsbank, for år efter år at sponsere dette populære arrangement.