Danske Bank Open

17 september 2018

Hvor er vi bare heldige i Erhvervsklubben ”Hvepsene” – for på en flot efterårs eftermiddag/aften blev golfarrangementet ”Danske Bank Open” gennemført på Marbækbanen i Skovlunde.

Under ledelse af erhvervsklubbens bestyrelsesmedlem Ib Steffensen fra Golfrelations (som arrangerer store golfturneringer i ind-/og udland) blev de 28 ”golfere” sendt ud i 7 hold med 4 spillere på hvert.

Som det fremgår af billederne under ”Galleriet”, blev der brugt mange kræfter på at få den irriterende lille golfbold i hul med så få slag som muligt.

Bjarne Rasmussen fra Romas erfarede, at golf også kan være et farligt spil. Han var kommet helt ud i periferien tæt på hegnet – og da han svingede golfkøllen ramte metalkøllen hegnet, som viste sig at være et elektrisk hegn. Chokeret gennemførte Bjarne de sidste huller – men forklarede at hans ringe resultat skyldes fortsatte kraftige rystelser i hånden!!

Der var præmier til samtlige hold – og nævnes skal det vindende hold med så dygtige golfere som Thomas Skau Lundvig, home i Brønshøj, blikkenslagermester Tommy Schmidt, Kim Strunge, UCplus A/S og Bo Rasmussen fra GARANT på Frederikssundsvej.
Tillykke til vinderne – og til samtlige deltagere, som alle gjorde en forbilledlig indsats.

Det er både sportsligt sjovt og udfordrende at spille golf – og så foregår det i smukke grønne omgivelser.

Efter de sportslige indsatser blev der serveret lidt godt at spise, præmieoverrækkelse til samtlige hold – og ikke mindst networking og hyggeligt samvær.

Stor tak til filialdirektør Martin Flodgaard fra Danske Bank, Brønshøj Afdeling, som var sponsor for det vellykkede arrangement.

Derby på Charlottenlund Travbane

26 august 2018

Arrangementet “Gå med i Lunden” – blev en sjov og hyggelig eftermiddag/aften på Charlottenlund Travbane.

Det var restaurant Skjoldgården hos værterne brødrene Steen og Knud Knudsen, der lagde “hus til” med 1. parket smuk udsigt fra terrassen over travbanen.

Samtlige deltagere fik ved ankomsten et par spilkuponer fra totalisatoren til nogle af dagens løb, så der blev fra terrassen under løbene heppet heftigt på “ens egen hest”.
Nogle kunne efter løbede gå smilende til totalisatoren og hæve gevinsten – mens andre bare skuffet måtte rive kuponen over ….

Kokken Steen Knudsen havde sørget for en rigtig lækker og velsmagende grill-buffet – bordet var dækket med servietter og lys i Brønshøj farver, og i dagens anledning blev der serveret laks i gul-sorte farver. Steen er en afslappet og munter mand, så han fik også tid til mellem tilberedningen af maden at fortælle sjove historier og anekdoter.

Charlotte og Christian Bodenhoff havde sponseret kagen til kaffen – og i ”Galleriet” kan du se den flotte BB-kage.

Fra de nærliggende stalde kunne vi høre vrinskende heste, så efter løbene blev der lejlighed til at besøge staldene med de trætte heste.

Det blev sjov og spændende aften – med spil på heste, pleje af netværk mellem løbene og ved middagen, lækker grill buffet, flot Bodenhoff kage – og vanligst hyggeligt samvær

Bestyrelsesmødet i august

24 august 2018

INITIATIVER TIL MEDLEMSFORØGELSE

Vi vil i efteråret gøre nogle initiativer for at opnå et forøget medlemskab – både med “prøvemedlemskaber” i efteråret og med henblik på nye medlemmer fra 2019.
Golfarrangementet “Danske Bank Open” bliver en invitationsturnering, hvor medlemmer får en unik mulighed for at invitere en samarbejdspartner med til et hyggeligt arrangement, hvor de møder en ny og interessant netværksgruppe – og selvfølgelig får mulighed for at blive medlem af vores erhvervsnetværk.
Der blev også drøftet at have en salgsbod klar ved én af divisionsholdets hjemmekampe – med henblik på markedsføring af Erhvervsklubben “Hvepsene”.

FACEBOOK OG HJEMMESIDE

Erhvervsklubbens Facebook-gruppe er en oplagt chance for medlemmerne at kommunikere tilbud og informationer til hinanden. Derfor gør vi i efteråret en ekstra indsats for at få flere af medlemmerne tilsluttet “gruppen”.
Vi har haft møde med vores udbyder af hjemmesiden, som har givet nogle nye muligheder for en mere dynamisk hjemmeside.

AKTIVITET FRA TOPCARE NORDIC

Topcare Nordic vil introducere en spændende aktivitet overfor foreninger, hvor køb af virksomhedens produkter kan give rabatter til medlemmerne og økonomi til Brønshøj Boldklub.
Vi blev enige om sammen med Morten Dall at administrere og markedsføre det overfor interessenter i boldklubben, herunder Erhvervsklubbens medlemmer.

KOMMENDE ARRANGEMENTER

Der er allerede fastlagt arrangementer i efteråret på Charlottenlund Travbane, Danske Bank Open og besøg på Politimuseet.
Yderligere arrangementer og netværksmøder for det kommende halve år forventes at være klar i løbet af den kommende måned, hvorefter det samlede program kommunikeres til medlemmerne af hensyn til de travle kalendere.

ERHVERVSREJSEN 2019

Beslutningen om erhvervsrejsen 2019 afventer lodtrækningen til EM-kvalifikationen – lodtrækningen foretages 2. december.
Vi stræber mod at “læne os” op af en af disse kampe – alternativt bliver det en klubkamp i Europa.

Invitation til Danske Bank Open 2018

24 august 2018
Grib chancen for en uforglemmelig oplevelse
når Erhvervsklubben Hvepsene og Danske Bank inviterer til

Danske Bank Open 2018

 
Danske Bank Open er en invitationsturnering. Derfor har du muligheden for at invitere en af dine samarbejdspartnere  – og gerne en samarbejdspartner, der potentielt kunne blive en del af Erhvervsklubben.
Under alle omstændigheder vil i få en god og hyggelig oplevelse sammen med andre erhvervsledere.
Som i ser af invitationen, er turneringen for både rutinerede golf’ere og nybegyndere, så der er ingen grund til at holde sig tilbage!
Der er heller ingen grund til at vente til sidste frist med tilmeldingen
Gør det nu!
Tilmeld ved at udfylde tilmeldingsskemaet
og sende det på e-mail til klubbens sekretær Claus Anker (claus.anker@gmail.com) eller send en sms med deltagere til 40703816 … eller bare ring din tilmelding ind til 40703816.
Vi håber, du har lyst til at deltage.
Venlig hilsen
Kim Høg Madsen og Claus Anker

Invitation til Trav-derby

26 juli 2018

Er du til fart og spænding, fest og farver, lækker mad og hyggeligt samvær? … Så

Ta’ med i Lunden

Fredag den 24. august kl 16:00

 

Erhvervsklubben ”Hvepsene” inviterer sine medlemmer til Derbyfredag på Charlottenlund Travbane.

Arrangementet afholdes i de fantastiske lokaler hos Ballroom &Trotters med udsigt direkte over hele travbanen.

Her vil brødrene Knud og Steen Knudsen sørge for, at vi får en uforglemmelig eftermiddag/aften. Steen sørger for serveringen, mens Knud tryller ved den store kulgrill.

Charlotte og Christian Bodenhoff har sponseret en lækker ”Erhvervsklub-kage” til kaffen efter middagen.

Som I kan se, er der lagt op til en rigtig sjov og hyggelig eftermiddag/aften på Charlottenlund Travbane.

 

Program.

Kl. 16:00           Vi mødes i Ballroom & Trotters, Ordrup Jagtvej 213 (Skjoldgården), 2920 Charlottenlund.

Vi får serveret en velkomstdrink og lidt snacks på terrassen (hvis vejret tillader det)

Hver deltager vil få udleveret en ”jeton” til totalisatoren, så vi kan få afgjort, hvem der er i stand til at spotte en vinder!

Kl. 17:30-?        Vi går til bords til en lækker grill-buffet og hyggeligt samvær.

Efter middagen serveres kaffe med lækker kage, sponseret af Bodenhoffs Bageri.

 

Tilmelding senest fredag den 10. august

Tilmelding af max. 2 deltagere pr. virksomhed kan ske til Claus Anker på enten e-mail claus.anker@gmail.com eller på telefon 40703816.

Erhvervsrejsen 2018 til Malaga

2 maj 2018

Årets erhvervsrejse gik til Malaga på Solkysten i Sydspanien, hvor de 50 deltagere kunne rejse foråret/sommeren i møde. Der var tilrettelagt et varieret program under overskriften ”Styrkelse af netværket i Erhvervsklubben Hvepsene” – med erhvervsarrangement, generalforsamling og der blev selvfølgelig også tid til hyggeligt netværks-samvær.

Her kommer oplevelserne i kronologisk orden med stemningsbilleder under ”Galleriet”.

FREDAG den 20. april

Planmæssig ankomst til det centralt beliggende Hotel IBIS Malaga Centro Ciudad.

Første aften var der traditionen tro inviteret til ”Velkomstmiddag” – denne gang på dejlig middagsrestaurant nær hotellet. Bestyrelsen havde bevidst sørget for en bordplan, som bidrog til at styrke kendskabet til hinanden – både personligt og forretningsmæssigt. Den gode stemning ville ingen ende tage, da Erhvervsklubbens kasserer Kim Strunge sørgede for den musikalske underholdning med dejlige danske evergreens.

Det blev – ikke overraskende – en rigtig hyggelig aften.

LØRDAG den 21. april

For at lære Spaniens 6. største by – Malaga – bedre at kende var der arrangeret sightseeing med dansk guide. Det viste sig, at Erhvervsklubbens formand Kim Madsen havde påtaget sig den rolle. Det blev en times rundvisning på de mest kendte steder i Malaga – og populært afsluttet på café med lidt at drikke ovenpå anstrengelserne.

Resten af dagen var til deltagerne disposition – nogle tog en ”sightseeing by bike”, nogle fandt en restaurant til fælles spisning og andre besøgte seværdigheder.

SØNDAG den 22. april

Det blev en velbesøgt generalforsamling afholdt på ”vores hotel” – med fremlæggelse af regnskab, budget, og bestyrelsens planer og initiativer den kommende tid.

Det var besluttet at overvære La Liga kampen søndag eftermiddag mellem Malaga FC og Real Sociedad. Warming-up til kampen blev en frokost, hvor formanden for de danske supportere Morten Møller fortalte om eftermiddagens kamp og også om de noget ”tumultagtige” forhold omkring Malaga FC, som på det tidspunkt var dømt til nedrykning fra La Liga.

Trods nedrykningen var der 14.500 tilskuere ”på lægterne”, som så Malaga vinde en sjælden sejr på 2 – 0.

MANDAG den 23. april

Det blev et meget interessant erhvervsarrangement i ”Det Danske Hus” i Fuengirola. Morten Møller fortalte inspirerende, om hans bevæggrund til at have slået sig ned i Malaga. Herefter orienterede ejendomsmægler Peter Kaarsberg, KB Real Estate om muligheden for at starte selvstændigt og betingelserne for køb/leje/salg af ejendomme på Solkysten – det blev et meget interessant indlæg.

Under frokosten fortalte restauratør Thomas Schou, hvordan han ”var havnet” som fastboende i Sydspanien, hans opstart og mulighederne som selvstændig. Efter de forrige dage at have spist meget tapas, var det lækkert at få serveret dansk smørrebrød J

Konklusion:

Ved hjemkomsten mandag aften kunne deltagerne takke hinanden for en dejlig erhvervsrejse, hvor målet med styrkelse af kendskabet til hinandens forretninger var opnået – med givtigt erhvervsarrangement, god generalforsamling kombineret med muntre og hyggelige samoplevelser.

Bowlingmesterskab 2018

23 januar 2018

Så blev det traditionelle årlige bowlingmesterskab for Brønshøj Boldklubs sponsorer og medlemmerne i Erhvervsklubben “Hvepsene” afholdt i Grøndal MultiCenter – og det blev atter en succesfuld aften med 64 deltagere – det er rekord.

Der blev dystet intenst på de 12 baner, hvor alle var fokuserede på at overtage mesterskabstitlen fra sidste års vinder – Lars Asmussen fra Nykredit. Lars har selvfølgelig haft pokalen stående synligt på sit kontor i Glostrup :-)  – og der skulle den gerne blive stående, mente han.

Sådan gik det dog ikke – for ved den efterfølgende buffet blev det afsløret, at ”Bowlingmesteren 2018” blev Michael Stig Hansen fra Schiellerup/MENY Kaffe – og Michael blev hyldet med applaus, og det samme gjorde aftenens vinderhold som var:

Christian Ove Carlsson, Brønshøj-Husum Avis, Marianne Mikkelsen, Erhvervsklubben, Dennis Kjeldsen BB ApS., Jan Juul Jørgensen Brønshøj Boldklubs Restaurant og Finn Ryberg fra BB.

STORT TILLYKKE til årets bowlingmester Michael Stig Hansen og det vindende hold – og selvfølgelig til samtlige deltagerne, som alle viste stor sportslig fremgang udi bowling – og ikke mindst var medvirkende til en hyggelig og sjov aften, hvor der også blev rig lejlighed til forretningsmæssigt networking.

Som det fremgår ovenfor var fotograf Christian Ove Carlsson fra Brønshøj-Husum Avis med på det vindende hold – men det afholdt ham ikke fra at tage nogle knivskarpe stemningsbilleder, som kan studeres under ”Galleriet”.

Af billederne fremgår det, at der var præmier til alle deltagere – præmier som er med til at gøre arrangementet endnu mere festligt. Derfor – EN STOR TAK til præmiegiverne som år efter år velvilligt sponserer præmier.

Arrangement – Petanque Bar & Terrace

30 oktober 2017

Det var en ny og spændende sportsgren, som stod på programmet, da erhvervsklubbens medlemmer stillede op i “Petanque Bar & Terrace” i det Indre København.

Petanque, som oprindelig stammer fra Frankrig, er et spil som kan spilles af alle. Derfor var det naturligt, at vi også måtte prøve den udfordring.

De 32 deltagere blev delt op i 8 hold – og så blev der dystet intenst i ca. 1½ time. Petanque kuglerne blev kastet med stor iver, der blev nøje målt afstande til ”grisen” og jublet når det lykkedes at skubbe modstanderens kugle væk fra ”grisen”.

Tiden blev den knappe faktor, så der måtte lodtrækning til for at kåre vinderholdet blandt de 3 finalister. Det blev Rene Struve (Dansk Nedrivningsentreprise), Yvonne Garlin (Hellbrandt A/S Tryksager), Carsten Hansen (WR Fuge) og Ib Steffensen (Golfrelations), som kunne tage hjem med en flaske rødvin som vinder. Der var chokolade til 2’erne – Morten Dall (Topcare Nordic), Martin Flodgaard (Danske Bank, Brønshøj Afdeling), Pia Rasmussen (Golfrelations) og Per Christensen (Per Christensen Automobiler).

Efter de sportslige udfoldelser blev der serveret en dejlig menu – akkompagneret med sædvanligt hyggeligt samvær.

 

Kanalrundfart og besøg på Trekroner Fort

11 september 2017

Arrangementet med besøg på Trekroner Fort ved indsejlingen til Københavns Havn blev en stor kulturel oplevelse krydret med hyggeligt samvær.

Vi havde en interessant og informativ guide med på sejlturen fra kajen ved Skuespilhuset gennem kanalerne på Christianshavn og langs havnefronten til Trekroner Fortet.

På Trekroner Fort blev vi modtaget af vores guide Hans Petersen fra Slots-og Kulturstyrelsen – som i øvrigt bor på Fortet med kone og børn – og vi fik konstateret, at Hans er en inspirerende guide. Under rundvisningen på Trekroner Fort fortalte han levende om søfortets historie gennem krig og fred. Trekroner Fort var hovedkvarter for general Olfert Fischer under ”Slaget på Reden” i 1801, hvor Trekroner Batteriets kanoner bombede de engelske angribere. Trods dette endte slaget efter 6 timer med engelsk sejr og tab af den danske handels -/ og krigsflåde.

Kasematbygningen står stort set uberørt gennem flere hundrede år. Tommy Schmidt tilbød ved turen gennem kasematterne at give tilbud på en total renovering af de sanitære forhold. Svaret fra vores guide var, at det er helt bevidst at bevare forholdene, som de har været fra starten – så der kom ingen ordre til erhvervsklubbens blikkenslager i denne omgang!

Fra toppen af den imponerende kasematbygning er der et smukt udsyn til Øresund og København.

Vi fik også set, at vandflyveren til t/r til Århus lander og letter tæt på Trekroner Fort.

Efter rundvisningen blev der serveret en lækker ”Trekroner Gryde” i fortets hyggelige hovedbygning – inden sejlturen hjem efter mørkets frembrud. Det blev en smuk sejltur – med panorama udsigt til Københavns belyste tårne og bygninger – og det var samtidig en flot afslutning på endnu et spændende arrangement med Erhvervsklubben ”Hvepsene”.

Erhvervsrejse 2017 til Krakow

23 juni 2017

Det blev en på alle måder en sjov og interessant erhvervsrejse til polske Krakow – og her kommer oplevelserne i kronologisk orden med stemningsbilleder under ”Galleriet”.

FREDAG den 16. juni

Med lidt fly forsinkelse kom vi sent fredag aften/nat til hotellet i Krakow – Holiday Inn Krakow City – et 5-stjernet hotel med fin beliggenhed tæt på ”Den gamle bydel”.

LØRDAG den 17. juni

Med det gode formål at få et godt overblik over Krakow var der bestilt små elbiler til sightseeing. Bilerne var med dansk audio tale, og venlige chauffører som villigt supplerede med informationer på turen rundt i Krakow. Tommy Schmidt og Bjarne Rasmussen mente, at der midtvejs på turen måtte holdes et lille ”break”, da de mange kirkebesøg havde givet tørre halse. Derfor blev der gjort et holdt i det jødiske kvarter, hvor ganerne kunne blive vædet.
 Alle var enige om, at det var en super måde at gennemføre sightseeing på.

Den traditionelle ”velkomstmiddag” blev holdt på restaurant Miod Malina i hjertet af Krakows gamle bydel. Det blev en hyggelig aften med traditionel polsk middag og vanlig god stemning og hyggeligt samvær.

SØNDAG den 18. juni

Søndag formiddag blev en velbesøgt generalforsamling afholdt, hvor bestyrelsen fremlagde planer og initiativer den kommende tid.

Turens sportslige islæt var Danmarks U 21 landsholds indledende kamp i EM-slutrunden mod Italien. Inden kampen blev Krakows sporvejsvæsen afprøvet på turen til stadion. Det fungerede upåklageligt. Det gjorde landsholdet desværre ikke – det blev desværre et nederlag på 2 – 0 …

MANDAG den 19. juni

Erhvervsbesøget var henlagt til Krakows bryggeri LUBICZ – som må gå under betegnelsen ”Mikro bryggeri”. Mængden af brygget øl på ét år svarer til, hvad Carlsberg brygger på én dag! Deltagerne fik en god orientering om processen ved ølbrygning og så produktionsfaciliteterne – og så var der selvfølgelig den traditionelle ”tasting” J

Da hjemrejsen først skete sent mandag aften, var der rig lejlighed til at gøre de sidste oplevelser inden turen gik tilbage til København. Flere valgte at besøge de berømte saltminer i nærheden af Krakow, andre tog en sejltur på Polens længste flod Wisla og andre besøgte koncentrationslejren Auschwich. De der havde valgt det sidste var tydeligt mentalt påvirket af informationerne om de grusomheder, som skete i lejren under 2. Verdenskrig.

Det blev den 20. juni inden flyet landede i Kastrup …..

Konklusion:

Det blev atter en dejlig erhvervsrejse med muntre og hyggelige oplevelser, et interessant erhvervsbesøg, god generalforsamling, hyggelig velkomstmiddag, anderledes og oplevelsesrig sightseeing – fortjent nederlag til Italien – men frem for alt en erhvervsrejse, som har medvirket til styrkelse af erhvervsklubbens netværk.